January Blues Skittlette โ„๏ธ๐Ÿ’™

Hello lovelies & happy Tuesday!

After a week & a half almost of struggling to get back into painting my nails after being sick, I’m slowly feeling like myself again. But I feel like January is such a weird time for nail art because you’re done with holiday looks, but I feel like it’s just a smidge too early for Valentine’s Day. So what does that leave you with?

So I decided I was feeling the January nail blues. & since it’s been a while since I rocked a skittlette look, I pulled together a few blue/periwinkle polishes for a fun tonal look.

The polishes I used for this manicure are: 

  • Base Coat: Essie Millionails
  • Top Coat:ย Seche Vive
  • Essie All the Wave
  • China Glaze Ever Glaze Don’t Grape About It
  • China Glaze Secret Peri-Winkle
  • Sally Hansen Xtreme Wear Royal Hue
  • Essie Bikini So Teeny
  • Starrily Eclipse

First off, I think this look is reestablishing my love affair with blue nail polish. It’s been calling to me a lot lately, so it was fun to pull out a few favourites out of my stash drawers. It’s been a while since I rocked a skittlette look, & I find sometimes when I try to wear them, I struggle with pairing the shades together nicely. Some people, like @heysolomiya, come up with the most visually stunning skittle nails with colour combinations I could never even envision. But I think these five polishes paired very nicely, & adding the holo topper Starrily Eclipse (which I think is one of my favourite special effects toppers!) gave these shades the perfect balance.

What do you think about this January Blues skittlette? Are you feeling the January blues this time of year — what kind of nail art do you usually go for during this in-between times? Let me know what looks you’re loving right now, & stay tuned because I’ve been going through some older manicures from January’s past, & I’ve got some serious recreation plans!

Say what you think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: